PRAKTIJK HARTKRACHT ZUTPHEN

met Liefde in je Kracht

Contact

Corona update 6 mei 2020

Beste allemaal,

De huidige adviezen en regels over Corona maken dat de consulten weer in de praktijk gegeven kunnen worden.  Voorwaarde is dat we ons allemaal aan een paar afspraken houden:

  • We geven geen hand
  • Na binnenkomst was je je handen
  • We houden 1,5 meter afstand
  • Mocht je onverhoopt moeten niezen of hoesten dan doe je dat in je elleboog.
  • Als je klachten hebt die kunnen passen bij Corona (verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius) kan het consult niet in de praktijk plaatsvinden. Het wordt dan omgezet naar een videoconsult of de afspraak wordt (kosteloos) uitgesteld tot je weer beter bent.
  • Heeft iemand in het gezin of huishouden koorts en/of is iemand benauwd? Ook dan wordt het consult omgezet in een videoconsult of de afspraak wordt (kosteloos) uitgesteld tot iedereen weer beter is. 
  • Omgekeerd geldt hetzelfde voor mij: Als ik klachten heb die passen bij Corona en/of iemand in mijn gezin heeft koorts of benauwdheidsklachten kan het consult niet in de praktijk plaatsvinden en wordt het omgezet in een videoconsult of uitgesteld.
  • Afzeggen kan in deze omstandigheden tot op het laatste moment.

Daarnaast blijven de videoconsulten natuurlijk mogelijk. In de planning hou ik rekening met wat extra tijd zodat cliënten elkaar niet tegen komen en ik tussendoor even kan schoonmaken. Er zijn zoals altijd papieren zakdoekjes voor het geval je je neus wilt snuiten.

Hartelijke groet,

Linda Kampstra

Voor een afspraak of meer informatie kan je telefonisch contact opnemen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

 

Contactformulier: Helaas heeft het contactformulier een storing, neem alstublieft per mail of telefoon contact met me op. Sorry voor het ongemak.

8 + 15 =

Vul de som in voor het verzenden

Praktijk Hart-kracht

T: 0655854133
E: info@hart-kracht.nl

Locatie:

Rozenhoflaan 11
7201 AS Zutphen

Klik hier voor de kaart en routebeschrijving

Omdat de praktijk zich in het souterrain bevindt is deze helaas niet rolstoeltoegankelijk. Mocht je rolstoelafhankelijk zijn, neem dan contact met me op.