PRAKTIJK HARTKRACHT ZUTPHEN

met Liefde in je Kracht

Ervaringen

Het bijzondere aan Linda is dat ze helemaal laat zijn wat er is. Vandaar uit gaat ze op zoek, op zoek naar de weg die je kunt bewandelen. Maar het fijne daarbij is, is dat ze heel erg goed in het moment kan blijven. Als een gekozen weg niet werkt, kiest ze samen met jou een andere. Er zijn geen vaste programma’s die ze volgt, het is haar fijngevoelligheid, haar levenservaring en haar grote hart dat ze volgt. Daardoor wisten wij ook weer bij onze kracht en liefde te komen. Linda wist verwarrende lagen uit elkaar te halen en het was alsof ze ons een complex weefwerk kon laten ‘lezen’.
Wij zijn haar daar zo dankbaar voor.

T & J


Linda is een warme persoonlijkheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt en ze heeft veel in huis om je te helpen. Soms moet je diep gaan om verder te komen, dat is niet altijd makkelijk, maar zij helpt je daar heel goed doorheen. Het is voor haar belangrijk dat jij met een goed gevoel de praktijk verlaat. Haar verhelderende blik, inlevingsvermogen en kundigheid hebben mij erg geholpen. Ik heb veel inzichten en handvatten gekregen waar ik mee verder kan, daar heb ik mijn verdere leven wat aan. Door haar hulp sta ik steviger in mijn schoenen en weet ik nog beter wat voor mij belangrijk is.
Het geeft een goed gevoel……leven vanuit je hart!
P.


Liep al tijden met een voor mij groot probleem dat maar niet opgelost wilde worden. Diverse therapeuten bezocht maar toch net niet, wel eventjes een oplossing maar niet tot de werkelijke diepe kern doorgedrongen. Door de warme en veilige manier waarop Linda zich als therapeut opstelt, openbaren zich gevoelens, gedachten en emoties die eerst nog onder een beschermende laag zaten en naar de ‘onbeschermde’ oppervlakte komen. Dat het er mag zijn, het verdriet, of wat je onbewust liever verborgen houdt. Bij Linda hoef je je nergens voor te schamen of je mooier voor te doen…  en zo kom je verder en worden emotionele wonden geheeld, en met nieuwe ondersteunende beelden ingevuld zodat de ongewenste emotionele reacties niet meer nodig zijn. Werkelijke heling!! Bedankt Linda!! 
Jan

We zijn weer zo blij met elkaar. Hoe fijn is dat?! We hebben onze negatieve patronen waar we soms ongemerkt instappen steeds sneller door en kunnen deze op een vriendelijke wijze doorbreken. We zijn echt weer dichter bij elkaar gekomen en het voelt alsof de zon boven ons straalt.
R. en Z.


Dat kinderen spiegels konden zijn dat wist ik. Dat mijn dochter me op zo’n manier spiegelde was voor mij een openbaring. Linda bij jou kon ik dit met mezelf aangaan en daar ben ik zo blij mee. Ik voelde me serieus genomen en heb genoten van je wijsheid en manier van werken. Het contact tussen mijn dochter en mij is echt op een positieve wijze verandert en ondanks dat ze helemaal niet bij jou is geweest gaat het ook met haar nu veel beter.
M.


We hebben geleerd hoe goed voor onszelf te zorgen. Dit is nodig om goed voor onze kinderen te zorgen in een fijne sfeer. Vier kinderen vragen een hoop van ons en daar weet Linda alles van met haar gezin. Linda’s liefdevolle doortastendheid, de mooie oefeningen, het verwerken van onverwerkte dingen, de humorvolle anekdotes enz. hebben ons veel stevigheid gegeven in ons ouderschap en ook in onze relatie. Linda heeft ons laten voelen en ervaren dat wij de basis zijn van ons gezin en hoe beter wij voor deze basis zorgen hoe beter het loopt in ons gezin. Het loopt veel beter allemaal. Er is een hele fijne rust ontstaan in ons gezin terwijl het nog even druk is als altijd. We zijn heel blij.
L. en A.


Ik was meester in het sterk zijn, alles zelf doen en voor iedereen klaar staan. Ik hoorde vaak dat ik het voor elkaar had: Goede baan, zelfstandig, ondernemend, mooi huis, leuke vrienden om me heen, hulpvaardig, enz. Ik had overal wel een oplossing voor maar merkte alleen dat het op een gegeven moment niet meer lekker liep. Ik voelde me somber worden en ik miste iets. Daar begreep ik in eerste instantie niets van en wilde het ook niet voelen. “Doorgaan” was mijn motto. Ik heb toch niets te klagen? Aan teleurstellingen of verdriet besteedde ik geen aandacht. Via een collega hoorde ik van Linda, dat ze zulke fijne sessies had gehad in praktijk Hartkracht en dat het haar zo goed deed. Ik merkte ook aan haar dat ze zich minder druk maakte en dat ze zich steeds lekkerder ging voelen.

Uiteindelijk heb ik de stap genomen om een afspraak te maken. Jeetje wat was dat een verademing. Letterlijk voelde ik meer lucht in mijn lichaam stromen waardoor er ook ruimte ontstond voor en in mij. Linda is heel positief gericht. Ik had meteen het gevoel dat ze niets vreemd of raar vindt en dat ik er helemaal mocht zijn met alles erop en eraan. Ik heb me voortdurend gezien en veilig gevoeld bij haar, ook als het intens werd bij het verwerken van oude pijn. Linda heeft een fijne warme en kundige manier van doen en ze voelt haarfijn aan waar de essentie ligt. Naast haar liefdevolle en frisse uitstraling heb ik haar ook als doortastend en praktisch ervaren. Dat gaf mij onder andere houvast om alles wat ik leerde over mezelf ook daadwerkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Ik heb de begeleiding als compleet ervaren. Ik voel me nu echt in mijn kracht staan en mag me kwetsbaar of onzeker voelen. Ik ben veel milder geworden naar mezelf en heb ondervonden dat ik niet alles zelf hoef te doen. Heel erg bedankt Linda!!

Monique