PRAKTIJK HARTKRACHT ZUTPHEN

met Liefde in je Kracht

Hypnotherapie Zutphen

Hypnotherapie is een toegankelijke en aangename vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose of trance. Je kan het ook beschrijven als een toestand van geconcentreerde aandacht.

Omdat de oorzaak van problemen of klachten zoals (faal)angst, stress, trauma’s of een burn-out diep in het onbewuste verborgen kunnen liggen, kan je hier vaak met je bewuste denken moeilijk bij komen. Met behulp van hypnotherapie ben je in staat om jouw volledige aandacht naar binnen te richten. Je komt weer in contact met je onbewuste, je innerlijke vermogens, hulpbronnen en kracht.

Praktijk Hartkracht Zutphen

In mijn praktijk voor hypnotherapie in Zutphen creëer ik een veilige en vertrouwde omgeving. Ik begeleid je om op een natuurlijke manier weer in contact te komen met je onbewuste en jouw krachten en vermogens te activeren. Met behulp van hypnotherapie ontdek je zelf hoe je anders met jouw problemen of klachten kan omgaan, ze kan verminderen of zelfs oplossen.

Graag nodig ik je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk voor hypnotherapie in Zutphen.

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie wordt gebruik gemaakt van hypnose en trance. Sommige mensen vergelijken het met dagdromen; je bent helemaal met je aandacht bij jezelf en de omgeving is even minder belangrijk. Als therapeut beschik ik over verschillende technieken om jou naar deze toestand te begeleiden. Het is belangrijk om te weten dat het niets te maken heeft met toneel hypnose of de hypnose die te zien is in verschillende tv-shows. Ook onder trance of hypnose kan niks gebeuren dat jij niet wilt.

Hypnotherapie is dan ook een zeer toegankelijke, veilige en aangename vorm van psychotherapie.

In mijn praktijk voor hypnotherapie in Zutphen maak ik gebruik van verschillende zoals:

  • Regressie
  • Imaginatie
  • Visualisatie
  • Inner Child
  • NLP
  • ACT

Contact opnemen

Wil je meer informatie over hypnotherapie in mijn praktijk in Zutphen, of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Ook kun je mij voor vragen of een afspraak telefonisch bereiken op het nummer 06 55 85 41 33.