PRAKTIJK HARTKRACHT ZUTPHEN

met Liefde in je Kracht

Mindfulness Zutphen

In de drukte van vandaag de dag kan het moeilijk zijn om te genieten van het moment. Voelt het voor jou alsof je leeft op de automatische piloot of dat je met je gedachten vaak in de toekomst of het verleden bent? Mindfulness kan je helpen om rust in je leven terug te vinden. Door mindfulness ben je in staat om dichter bij jezelf te komen en jezelf, je gevoelens en gedachten te accepteren.

Ervaar wat mindfulness voor jou kan betekenen in mijn praktijk voor mindfulness in Zutphen.

Mindfulness

In mijn praktijk in Zutphen maak ik veel gebruik van Mindfulness. Ik leer je om in het nu te leven door een meer accepterende houding aan te nemen tegenover gedachten, gevoelens en lichamelijke reacties. Je zult in staat zijn om beter naar jezelf te luisteren zonder daarover te oordelen of een direct een standpunt in te nemen. Door jezelf in mindfulness te trainen zul je in staat zijn om jezelf gemakkelijker te ontspannen waardoor je een intenser leven kunt leven.

Praktijk Hartkracht Zutphen

Door mindfulness leer je al je zintuigen te gebruiken en met je aandacht helemaal in het NU te zijn. Je kunt zo meer genieten van wat er is en vaak levert het ook een meer ontspannen gevoel op. Ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk voor mindfulness in Zutphen. Het uurtarief voor een sessie mindfulness bedraagt €80,-. De meeste zorgverzekeraars bieden in aanvullende pakketten een vergoeding voor de kosten van de sessies. Meer informatie kan je vinden op de website van zorgwijzer.

Naast mindfulness bied ik in mijn praktijk in Zutphen ook:

Contact opnemen

Wil je weten wat mindfulness voor jou kan beteken of wil je graag een sessie mindfulness ervaren in mijn praktijk in Zutphen? Neem gerust voor meer voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met mij of via het contactformulier. Je kunt mij ook telefonisch bereiken op het nummer 06 55 85 41 33.