PRAKTIJK HARTKRACHT ZUTPHEN

met Liefde in je Kracht

Praktische informatie

Corona update 22 maart 2020

Beste allemaal,

Dit weekeind is het advies van de beroepsvereniging aangescherpt. Dat betekent dat, tot de Corona epidemie voorbij is, de consulten niet meer in de praktijk gegeven mogen worden. Vanaf nu zijn alleen nog consulten via de telefoon of beeldbellen mogelijk. Hoewel het mijn ervaring is dat het goed kan werken is het anders dan een sessie in de praktijk en daarom heb ik er begrip voor als dit voor jou niet past. Mocht je het consult willen uitstellen of afzeggen dan hoor ik dat graag.

Hartelijke groet,

Linda Kampstra

Telefoon: 0655854133

E-mail: info@hart-kracht.nl

De praktijkruimte is een aangename ruimte en de meeste mensen voelen zich er direct op hun gemak. Omdat de praktijkruimte zich in het souterrain bevindt is deze helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Neem het trapje naar beneden, deze is rechts naast de trap naar de voordeur van het woonhuis. De doorgang is een beetje laag dus let op dat je je hoofd niet stoot.

Adres:

Rozenhoflaan 11
7201AS, Zutphen

De straat is eenrichtingsverkeer en voor auto’s alleen toegankelijk vanaf de Coehoornsingel. Het is bestemmingsverkeer en dus ook toegestaan voor clienten van praktijk Hart-Kracht. Parkeren in de straat is gratis, mocht er geen plek meer beschikbaar zijn is er vrijwel altijd nog plek bij de Lunette -Sutfene  (Coehoornsingel 3).

Praktijk Hart-Kracht is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, voor actuele informatie kijk op 9292. Vanaf het station Zutphen is het ongeveer 10 minuten lopen via het Stationsplein, Nieuwstad en de Burgemeester Dijckmeesterweg.