PRAKTIJK HARTKRACHT ZUTPHEN

met Liefde in je Kracht

Praktische informatie

De huidige adviezen en regels over Corona maken dat de consulten in de praktijk gegeven kunnen worden.  Voorwaarde is dat we ons allemaal aan een paar afspraken houden:

  • We geven geen hand
  • Na binnenkomst was je je handen
  • We houden 1,5 meter afstand
  • Mocht je onverhoopt moeten niezen of hoesten dan doe je dat in je elleboog.
  • Als je klachten hebt die kunnen passen bij Corona (verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius) kan het consult niet in de praktijk plaatsvinden. Het wordt dan omgezet naar een videoconsult of de afspraak wordt (kosteloos) uitgesteld tot je weer beter bent.
  • Heeft iemand in het gezin of huishouden koorts en/of is iemand benauwd? Ook dan wordt het consult omgezet in een videoconsult of de afspraak wordt (kosteloos) uitgesteld tot iedereen weer beter is.
  • Omgekeerd geldt hetzelfde voor mij: Als ik klachten heb die passen bij Corona en/of iemand in mijn gezin heeft koorts of benauwdheidsklachten kan het consult niet in de praktijk plaatsvinden en wordt het omgezet in een videoconsult of uitgesteld.
  • Afzeggen kan in deze omstandigheden tot op het laatste moment.

Daarnaast blijven de videoconsulten natuurlijk mogelijk. In de planning hou ik rekening met wat extra tijd zodat cliënten elkaar niet tegen komen en ik tussendoor even kan schoonmaken. Er zijn zoals altijd papieren zakdoekjes voor het geval je je neus wilt snuiten.

Hartelijke groet,

Linda Kampstra

Telefoon: 0655854133

E-mail: info@hart-kracht.nl

De praktijkruimte is een aangename ruimte en de meeste mensen voelen zich er direct op hun gemak. Omdat de praktijkruimte zich in het souterrain bevindt is deze helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Neem het trapje naar beneden, deze is rechts naast de trap naar de voordeur van het woonhuis. De doorgang is een beetje laag dus let op dat je je hoofd niet stoot.

Adres:

Rozenhoflaan 11
7201AS, Zutphen

De straat is eenrichtingsverkeer en voor auto’s alleen toegankelijk vanaf de Coehoornsingel. Het is bestemmingsverkeer en dus ook toegestaan voor clienten van praktijk Hart-Kracht. Parkeren in de straat is gratis, mocht er geen plek meer beschikbaar zijn is er vrijwel altijd nog plek bij de Lunette -Sutfene  (Coehoornsingel 3).

Praktijk Hart-Kracht is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, voor actuele informatie kijk op 9292. Vanaf het station Zutphen is het ongeveer 10 minuten lopen via het Stationsplein, Nieuwstad en de Burgemeester Dijckmeesterweg.