PRAKTIJK HARTKRACHT ZUTPHEN

met Liefde in je Kracht

Psychotherapie Zutphen

Soms heb je het gevoel dat je er niet meer uitkomt. Je blijft tegen dezelfde problemen aanlopen ondanks dat je probeert om verandering aan te brengen in je leven. Het is moeilijk om te erkennen dat je soms een helpende hand nodig hebt. Wel is het erkennen de eerste stap om jouw oude patronen te doorbreken.

Met behulp van integratieve psychotherapie en mijn werkwijze die wordt gekenmerkt door creativiteit, empathie, duidelijkheid en passie krijg je weer grip op je leven. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk voor psychotherapie in Zutphen.

Integratieve psychotherapie

Binnen de integratieve psychotherapie combineer ik verschillende methoden en technieken om zo een therapievorm te maken die het beste bij jouw situatie past. Gedurende de sessies psychotherapie richt ik mij zowel op het emotionele, fysieke, cognitieve als spirituele niveau. Ik heb een holistische visie waarbij ik kijk naar het totaalbeeld en niet naar één specifiek onderdeel. Dit omdat ieder mens uniek is en zo ook jouw vraag- of probleemstelling.

In mijn praktijk voor integratieve psychotherapie in Zutphen kun je terecht voor verschillende vormen van psychotherapie, waaronder:

Praktijk Hartkracht Zutphen

Het is belangrijk dat je een goed en vertrouwd gevoel hebt bij mij als therapeut. Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk voor psychotherapie in Zutphen. Samen bespreken wij jouw situatie waarna ik een inschatting kan maken van het aantal sessies dat nodig zal zijn. Het uurtarief voor een sessie psychotherapie bedraagt €80,-. De meeste zorgverzekeraars bieden in aanvullende pakketten een vergoeding voor de kosten van de sessies. Meer informatie kan je vinden op de website van zorgwijzer.

Contact opnemen

Wil je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden van integratieve psychotherapie? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Ook kun je mij telefonisch bereiken op het nummer 06 55 85 41 33.