PRAKTIJK HARTKRACHT ZUTPHEN

met Liefde in je Kracht

Relatietherapie Zutphen

Is de intimiteit weg? Is er veel ruzie en weinig tijd voor elkaar? Zijn er meer verwijten dan begrip? Hebben jullie het gevoel dat jullie langzaam uit elkaar groeien? Vragen jullie je af waar de verliefdheid is gebleven?

Er zijn allerlei oorzaken die kunnen zorgen voor een mindere periode in je relatie. Denk bijvoorbeeld aan werkstress, vermoeidheid, ziekte en familieproblemen. Ook iets moois als het hebben van jonge kinderen kan flinke impact hebben. Komen jullie er samen niet meer uit en willen jullie de relatie niet opgeven? Willen jullie elkaar weer ontdekken en je relatie een nieuwe impuls geven? Dan is het een goed idee om te starten met relatietherapie.

Soms gaat het niet meer samen en is scheiden de beste keuze. Kinderen hebben vaak flink te lijden onder een scheiding. Relatietherapie is dé manier om goed uit elkaar te gaan zodat kinderen er niet de dupe van worden.

Ik ontmoet jullie graag in mijn praktijk voor relatietherapie in Zutphen.

Praktijk Hartkracht in Zutphen

Als relatietherapeut creëer ik, in mijn praktijk voor relatietherapie in Zutphen, een veilige omgeving waar jullie beiden beter met elkaar leren communiceren. Jullie leren weer open te staan voor elkaars emoties zonder er over te oordelen. Als relatietherapeut help ik jullie de (onbewuste) emotionele- en gedragspatronen van elkaar zien, elkaar opnieuw te vertrouwen en weer in verbinding met elkaar te komen.

Zo vind je steun bij elkaar ook in perioden met tegenslag of stress en blijft de relatie sterk. Als de emotionele verbinding weer terug komt ontstaat ook weer ruimte voor passie en fysieke intimiteit. In mijn praktijk voor relatietherapie in Zutphen maak ik gebruik van technieken als ACT, EFT of familie panorama.

Tarieven voor relatietherapie

Voor relatietherapie is het erg belangrijk dat jullie je allebei vertrouwd bij mij voelen. Daarom nodig ik jullie uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Zutphen. Klik hier voor de actuele tarieven.

Contact opnemen

Willen jullie graag meer informatie over de relatietherapie in mijn praktijk in Zutphen? Of willen jullie een gratis kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier. Ook kun je mij telefonisch bereiken op het nummer 06 55 85 41 33.