PRAKTIJK HARTKRACHT ZUTPHEN

met Liefde in je Kracht

Tarieven

Kennismakingsgesprek

In een behandeltraject kunnen heel persoonlijke en gevoelige onderwerpen aan de orde komen. Ik vind het om die reden belangrijk dat het contact wederzijds goed voelt. Daarom bied ik de mogelijkheid van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is kosteloos en duurt ongeveer een half uur.

Tarieven

De duur van begeleiding varieert. Het hangt af van de problematiek, hoeveel je wilt veranderen en de individuele mogelijkheden. Na een eerste consult kan ik wel inschatten of het kort of langer gaat duren. De meeste consulten duren één tot anderhalf uur. De kosten van een consult of intake zijn:

Hypnotherapie: Individueel consult of intake: €85,- per uur 

Hypnotherapie of Relatietherapie met beide partners: €105,- per uur

Coaching: €100,- per uur factuur is vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB

Indien het consult langer duurt dan een uur wordt de extra tijd in rekening gebracht.  Facturen worden verzonden via e-mail

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van een consult onder dekking van alternatieve geneeswijzen. De vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico en er is geen verwijzing nodig van de huisarts. Op de website van zorgwijzer staat een actueel overzicht van de vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars. Let hierbij goed op de gestelde voorwaarden. Voor de zekerheid kan je vooraf informeren bij jouw zorgverzekeraar.


Lid van Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapie (NBVH)
Lid van Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)
Lid van Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)

KvK nummer 08209421